A Dedicated man :-)

 

Jepp…Jeg kunne egentlig avsluttet der. Fordi det er AKKURAT det han er, Dedicat, en dedikert person: altså en som gir av seg selv, gir alt og gir fullt fokus på det han driver med. Så når jeg beskriver han som dedicated og han selv har beskrevet seg i bloggnavnet som Dedicat….Vel..så kunne man tror at det sa det meste..
MEN…Det er jo ikke sånn… For Dedicat har så mange flotte sider han, så jeg fortsetter gjerne litt til. 

Jeg har kjent Dedicat en god stund her inne nå og han virker som en klok mann, med mye kjærlighet både til de rundt seg og til seg selv. Og det er viktige saker. Også å like seg selv. Han virker å ha god selvtillit, en stor porsjon humoristisk sans, et poetisk hode, og et varmt hjerte. Han skriver dikt;  både de vare og varmeste som lokker fram tårene i øyenkroken, men også de muntre og rareste som får smilet ditt på glid..
Han klatrer i trær, har drivhus fullt av blomster, skriver flotte innlegg om bygden sin og hyller sin kone og sin mor rett som det er på bloggen. Han er nordlending: kav ærlig – men mest av alt:  lun og varm og menneske.

 

En god blogger er i mine øyne en som gir litt av seg selv. Dedicat gir av seg selv i hauger og dunger, UTEN å gå over noen grenser. Man bare MÅ trives når man kommer inn på hans blogg, eller får besøk av han. Han er rett og slett en flott personlighet. 

Siste året har hatt litt av hvert av utfordringer, det vet jeg. Livet rister jo litt i oss alle innimellom, så også i han. Men Dedicat står støtt, tenker klokt, og skriver varmt og ærlig også i de periodene. 

 


 

I dag er det bare å fylle rommet med masse ballonger igjen, for denne fine karen har bursdag igjen!

Kjære Dedicat
Gratulerer med dagen i dag!
Jeg håper du får en fin dag. Du vet jeg setter stor pris på deg og bloggen din, men ville bare minne deg på det 😉
Jeg vet livet har bydd på litt av hvert siste året. Jeg håper dagen i dag blir fylt av bare kos og glede, og at årene som kommer bare blir bedre og bedre.

Bursdagsklemmer fra Frodithen  🙂

Kjenner du Dedicat?
Når har DU bursdag?

 

 

 

#bursdagsinnlegg #gratulasjoner #bursdag 

18 kommentarer

Siste innlegg