Modell på EKTE?

Som du vet har jeg av og til noen bilder på bloggen, hvor jeg har vært ute og lekt meg som modell. Av og til alene, og av og til sammen med Kjersti eller noen andre. 
Jeg synes det er veldig moro! Og av og til mener jeg selv at jeg får til en del bilder som blir bra. At jeg uttrykker noe. Det aller mest morsomme med det er å leke seg litt synes jeg da… Finne locations/steder hvor jeg kan utfolde meg på en litt “naturlig” måte. Hvor det hele blir litt avslappet, lekent og ikke oppstilt. 

I det siste har jeg fått lyst til å gjøre det på EKTE, melde meg som modell til et eller annet. Jeg VET (Annebe har fortalt meg) at de trenger modeller til all slags bruk og i alle aldre. (Altså ikke for “nødvendigvis” å traske på noen Catwalk borte i statene… 😉 ) Jeg har ikke kommet så langt at jeg har meldt meg noe sted, må konferere litt mer med Annebe først. Jeg må også finne bilder jeg vil sende, som sier noe om hva jeg kan vise.. Så det må nok bli noe liknende det slaget jeg har plukket ut her. Hvor jeg kan “utfolde meg litt”, hvor det er noe “teater-aktig” inne i bildet. 

 

 

 

 

 

 

 

Eller så kan det jo hende de ber om noe HELT vanlige bilder…
Da får jeg et problem…For VANLIG er jeg jo ikke… 😉 Ja-ja…Vi får se…Inntil videre leker jeg meg nå videre jeg..

 

#modell #fotoshoots #lek #teater

42 kommentarer

Siste innlegg