Postmann…husker du han…?

“​Det var en gang…” Sånn starter liksom eventyrene. Og det har nesten blitt sånn, at postmann…eller post i kassen, er nærmest for fantasi, røverhistorier, skrøner å regne… Ingen vet lenger hvordan postmann ser ut…Jeg trodde en stund han var død, stukket fra landet, emigrert, fordi det er kommet spindelvev på postkassen. Og i portrommet der postmennene i sin tid danset cha-cha-cha og laget liv, blåser det nå høyballer. Mer øde og forlatt område skal man lete lenge etter..

Vel…postmann er altså ikke DØD, bare veldig usynlig..Så jeg gidder ikke prøve å tegne han lenger..

Men altså han har virkelig gjort jobben sin de siste dagene. Jeg har fått litt av hvert..
Og da jeg kom hjem i går kveld lå det til og med PAKKELAPP her!!! Tror du jeg ble glad eller??

Jeg er en gavehund til tusen som du vet..Så jeg var faktisk ikke helt våken der jeg løp bortover til posthuset i dag morges.. Usminket. Bustete. Null frokost innabords. Og ingen tannpuss gjort. MEN – jeg hadde pakkelappen med, og humpet avgårde med den forstuede ankelen. Kjempespen!!

 

Det viste seg at det var noe fra Søsters!! Og hun har ikke sagt et kvidder på hele turen, godt gjort!!
Full fart hjem igjen, for å få åpnet!

 

 

Inni pakken lå det masse fint til Salt og Pepper!!! 
Tenk å ha en sånn søster da!! Hun vet hva Frodithen og små tøyrotter trenger. Malebok for småtroll. En bitteliten frisbee, og enda noe mer innpakket… Men DET får du se en annen gang. For til uka skal jeg på HEMMELIG tur med bestevenninnen min, og da passer det ypperlig å ta med innholdet bak det hvite papiret..
Jeg vil avsløre turen og innholdet senere, men akkurat nå er det hemmelig.

 

Det var IKKE denne de fikk, men det passer jo flott med denne baderingen vi kjøpte i går, sammen med frisbeen jeg fikk nå når sommeren er her, synes du ikke?

Jeg er verdens heldigste Frodith!!
Tusen takk til verdens beste søster <3

 

 

#gave #postmann #søster #tøyrotter #tur 

22 kommentarer

Siste innlegg