Armløs hippie

 

Som tidligere fortalt både her og hos Karidansen, så er det litt krevende å være “modell” når man har rundet 50 og noe..
Det er mye som skal tenkes på og “folder” som skal legges på plass.. Hvis man skal være “nøye på det” vel og merke..

 

 

Hvis man passer på å holde armene litt i skjul, så slipper man både grevinneheng og hvitheten som hovedfokus i alle fall…

 

 

Hvis man trekker inn magen alt man kan, så hever brystkassen seg litt også, og DET kan jo være en fordel, ikke vet jeg 😀

 

 

Når armene er skjult, magen trukket inn og brystene hevet er det likevel ting som bare tyngdekraften motarbeider deg med. Men jammen er jeg glad for denne tyngdekraften likevel. Når man tenker på alternativet..

 

 

Jeg liker nå uansett en naturlig look, selv om ansiktsløftninger og innsprøytninger sikkert kunne gjort noe med enkelte greier. 
Jeg liker å se at jeg ser naturlig ut, med rynker, hud, hår og flekker. Det har fulgt med meg hele livet. Det skal det få gjøre videre også.

Jeg er stolt av den jeg er jeg, og føler meg fin akkurat som jeg er. Og det er nå tross alt på innsiden det meste av meg er, uansett hvordan man vrir og vender på det 🙂

 

(Og hvis du lurte: Ja, kjolen er så klart fra Desigual. Ikke spons. Ikke reklame. Bare fakta, fordi jeg ville vise alle kjolene jeg hadde derfra 😀 )

 

 

#hippie #naturlighet #alder #endringer #desigual #klær #outfit

10 kommentarer

Siste innlegg