Avsløringen

 

 

Du som har vært innom meg tidligere i dag, har sikkert fått med deg at jeg hadde noe hemmelighetskremmerier på gang…  Noen har kanskje tenkt litt på hva som er på gang, og noen har kanskje tenkt riktig også..

Jeg tenkte nemlig sånn: At siden folk er litt motløse om dagen, i forhold til blogg og sånt, så må vi jo lage litt action her igjen. Det GÅR AN i “ny-blokka” også så klart!! Og siden det er en liten stund siden jeg har hatt noen utfordringer  nå så tenkte jeg det var kos med en liten Vinter-foto-utfordring.

Det er dessverre sånn at for de bloggløse bloggvennene blir det ingen mulighet til å delta, man må ha EGEN blogg. Men om du bor i “ny-blokka”, i “gamle blokka” eller bor i “enebolig” så er du hjertelig velkommen 

Så hva går Vinter-foto-utfordringen ut på da?

Jo, følg listen under her, og legg ut bilde på DIN blogg, hvor du tolker stikkordene på listen. Et for hver dag.

 

Det er lov å hoppe opp og ned og fram og tilbake på listen. Man velger selv, med eller uten tekst til.
JEG er ute og STJÆLER bilder fra bloggen din når jeg ser de legges ut på bloggene rundt omkring, og så henger  jeg de opp i Galleri Frodith, slik at det blir en liten utstilling til slutt.
Hvis du ikke vet hva Galleri Frodith er, så sjekk kategorien som heter Galleri Frodith 😉

JEG begynner antagelig  i morgen, du begynner når du vil. Fint om du sier fra til meg OM du er med, så kan jeg linke til bloggen din og andre får se bildene dine også.

 

Blir du med? 😉

 

 

#utfordring #fotoutfordring #vinter

50 kommentarer

Siste innlegg