Dans uten føtter

 

Trodde du man måtte ha føtter for å kunne danse? 
Trodde du man trengte lange spretne ben for å svinge seg over gulvet?
Trodde du man trengte smektende musikk eller sambarytmer for å kunne by opp noen til dans?
Vel, det hjelper kanskje…Men jeg skal love deg at noen kan danse med ansiktet også. 
Smilende øyne
Glitrende
Beskjeder fra nysminket glad munn
 Uten ord

Det er den vakreste dans
Uten føtter

 

 

28 kommentarer
   1. Hei Aud Marit, så koselig du fant meg og kom på besøk. Det er litt rart her borte i den nye plattformen. Men snart kommer dere andre etter. Og da blir det koselig. Jeg legger til folk på Bloglovin. Laget meg en side der hvor jeg får ting opp 🙂 Så det er en egen liten feed der 🙂 Ha en fin fredag <3

   1. Hei, så koselig du kommer og besøker meg på dette nye stedet 🙂 Det har vært litt ensomt i starten, men nå har folk begynt å komme og det er riktig så hyggelig. Selv om jeg ikke er i feeden til noen ,så er det besøk. Jeg legger deg til i feeden min på Blogglovin, for det er eneste sted med mulighet for sånt, så kan jeg gå dit å se hvem som dukker opp. Tips til deg 🙂 ER du flyttet over?

  1. Jeg har en liten anelse om hvem du har i tankene – altså hvem som smiler med nysminket munn og danser uten føttene i gulvet…men jeg vet jo ikke sikkert! Jeg får sjekke ut det med bloglovin jeg også! Snart er det vel min tur til å måtte tilpasse meg det nye.

   1. Du har nok rett om den som danser uten føtter 🙂 Ja, jeg har ikke fått gjort alt jeg skal ennå i Bloglovin. Men jeg har gjort såpass at jeg kommer inn og får laget meg en side hvor jeg legger til alle dere. Så kommer dere opp i en feed der. Det er bare et ANNET sted, og treffer vennene sine der 🙂 Ja, snart er det deg. Håper du finner ut av det da. Skjer det i helga kan jeg hjelpe deg LITT 😀

  2. Så herlig! ja..et flott bildet og flotte ord! Ser du lurer på hvordan lage forside bilde….gå på der det står utseende…tilpass også toppmedia…bla litt nedover og der står det bilde..så laster du opp det bilde du vil ha…..Og du…den bloglovin.no er fabelaktig…jeg har søkt opp mange i blokka..og har min egen lille blokk der….da kommer bare de jeg vil følge frem….så flott…så prøv det….

    1. Ja det skal gå så bra så 🙂 Vi driver nå og samler oss på Blogglovin, en liten gjeng 🙂 Det blir en liten feed av de man har valgt seg ut 😀 Det er jo ikke PÅ blogg.no, men et eget sted 🙂

  3. heilt enige med deg,ansiktet forteller masse :=) et varmt og koselig bilde av en dansende glade frodith :=)jeg prøver å lage meg et headerbilde,jeg får til et bilde men hvet ikke hvordan jeg lagrer det,prøver da :=)

    1. jeg hvet ikke hvordan en gjør det etter mye jobb fikk jeg til å legge til et bilde,men hvet ikke ennå om det bilde er der ennå,første førsøk fikk jeg et headerbilde,men da jeg logget inn igjen var bilde borte,nå har jeg lagt til bilde igjen men ikke vært inne og sett om det er der :=) men jeg skal inn og se nå,er det der skal jeg se om jeg får til å forklare etter helgen,eller du kan spørre toini,hun har iallefall et headerbilde som ikke forsvinner igjen :=)
     skal ikke være lett skjønner du

     1. Ok,jeg skal høre med Toini jeg 🙂 Det er fint å ha et bilde der liksom 🙂 Og jeg kan ikke det der med kildekoder etc, så håper jeg slipper å tenke på sånt… 😮 Kos deg i helgen da, og takk for besøket 🙂 Fungerte forresten det der med brukere? Får du oss opp i noen feed? Jeg har opprettet side på Bloglovin jeg, og der har jeg begynt å følge dere, det betyr at jeg får en slags feed der. med alle dere jeg kjenner. Da har jeg ET sted å forholde meg til liksom, hvor alle er, selv, om det ikke er på blogg.no. Var det du som gjorde det også?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg