“Feel me” (avsløringen)

 

 

Kan man føle uten følehorn?
Klart man kan! Livet og dagene er fulle av følelser. Og horn har vel de færreste av oss…
Vel nå er tiden inne for å vise oss noen av dem… Følelsene altså.. Ikke hornene..

 

Nå er tiden inne for en ny foto-utfordring, og denne gangen en utfordring jeg ikke har hatt noe i nærheten av maken til! Det blir vel spennende?

Utfordringer på blogg er gøy, og det er det faktisk ikke bare JEG som synes, har nemlig flere bevis på at bloggere ELSKER utfordringer. I alle fall de jeg har satt i gang tidligere. Så IKKE svikt nå, med å feige ut 😂

 

Så hva går det ut på denne gangen?
Du leste overskriften? “Feel me”!
Altså: her gjelder det FØLELSER.

 

 

Du legger ut et bilde pr dag på bloggen din(eller to om du vil) som illustrer disse følelsene:

 

Dag 1: REDD

Dag 2: SINT

Dag 3: GLAD

Dag 4: SUR/GRETTEN

Dag 5: FLAU

Dag 6: GAL

Dag 7: TRIST

 

Hvordan du tolker ordene er opp til deg. Men det gjelder å få ordene illustrert. Om du tar bilder av deg selv med disse følelsene , eller en sint AND, eller en redd mus eller liknende er det altså du som avgjør. Om du er utkledd og overdreven eller ganske så ærlig og naturlig i illustrasjonene bestemmer du også selv. Men vær gjerne litt kreativ,  vi skal jo ha det litt moro 😊 Det eneste som IKKE er lov, er å ta bilder fra nettet. 

 

Jeg gleder meg til å se! JEG begynner senere i dag.

 

Om det blir utstilling i “Galleri Frodith” til slutt?

Klart det blir! Jeg sier fra senere NÅR det blir. Jeg lister meg rundt og “stjæler” kunstverk så fort jeg får beskjed om at du er med, og har lagt ut for dag 1. (Altså EN følelse pr dag.) Og så blir det utstilling når alle er ferdig. 

 

Gi meg beskjed da, om du vil være med! Jeg lager liste med linker til de som er med, så dere finner hverandre å kan følge med.

 

 

 

#utfordring

 

28 kommentarer

Siste innlegg