Fyrverkeri på sparebluss?

 

Noen her inne på blogg har omtalt meg som et fyrverkeri. Vet ikke om det skyldes mest de fargerike klærne, hårfargen eller det at jeg tuller og fjaser en del. Jeg liker å ha det gøy. Jeg liker å farge dagene mine på best vis. Og spesielt liker jeg å ha et positivt fokus på livet og hverdagene, fordi jeg kan det.

 

 

Det betyr ikke at jeg spretter rundt som et sprutende fyrverkeri hele tiden. Langt i fra!
Nå har jeg akkurat hatt en uke med småttinger inne på deltid. Og jeg skal innrømme at jeg der tar ut ALT. Det vil si at det gnistrer og spruter en del farger i løpet av uken. Det gjør forhåpentligvis uken til barna bra. I tillegg til det gjør det MEG utrolig glad. Jeg blir fylt av energi på en måte. Samtidig som jeg på et annet vis er som et fyrverkeri på sparebluss i helgen.

I dag er jeg nesten HELT tom. Slapp, dorsk og uten gnist. 
Men hva gjør vel det? Det er helg. Jeg kan GODT være et sparebluss, eller som et hengende nødbluss om du vil, i dag. Jeg skal nemlig bare koselige ting, med sakte tempo:

 

  • frisør kl 9
  • Middag ute med Mammaen til Lille Supermann kl 16
  • Se “Brødrene Løvehjerte” på Teater Manu kl 18, med samme Supermammaen 😀

 

I dag skal andre få gnistre så mye de orker, mens jeg surrer litt rundt i min egen boble. Med svakt lys. Sammen med Mammaen til Lille Supermann.

 

KOS DEG!

 

20 kommentarer

Siste innlegg