Heisan!

 

 

Litt stille fra denne kanten om dagen…
Ikke så rart. Jeg har vondt i ribbeina bare jeg beveger på meg, og jeg er sykmeldt ut uka. Driver nok og blir bedre, toppen var nok i helga. Men fremdeles så vondt at jeg spiser Paralgin Forte. Og av de blir jeg både kvalm og veldig trøtt. Føles som jeg har sovet konstant i en uke.

Men i løpet av denne uken går det nok oppover 🙂 

 

Er det bra med deg?

 

 

 

#sykmeldt #ribbeinsbrist

12 kommentarer
  1. Uff, høres ikke godt ut! Ønsker deg god bedring og sender en klem. Jeg har det sånn passe, for en litt kjip nyhet idag, men heldigvis slipper jeg å ha vondt i ribbena.

  2. nå fortener du å bli frisk igjen,jammen har du vært plaget en stund nå,ja du må bli bedre denne uken :=) det går bra med meg da,anklen krangler,men det går bra når jeg holder meg på flat vei hi hi

  3. Uff. Det var da fryktelig kjedelig at detta skulle skje. Men nå må du fortsatt ha god bedring! Hjelper forhåpentligvis litt med alle kommentarene her inne 🙂 …Med meg er det bare bra, takk 🙂

  4. God bedring. Jeg har det bra. Har fri i morgen og da blir det klipp av gress både her og der. Det blir kortbuksevær og er meldt sommervarme. Skal ikke forundre meg om jeg tar et bad i tjernet i morgen ettermiddag. Vi stemme i morgen også, like gæli det så sliper man stress på valgdagen. Håper du blir fort bra. Sitter og gjesper jeg, ikke rart sto opp kl 0330 så det blir tidlig kveld på meg i dag. Ha en fin kveld.

  5. Uff, så langvarig det skal være da, men sånt tar nok tid. Ønsker deg fortsatt masse god bedring! 🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg