Kjoleonsdag

 

 

I går var det “kjole-onsdag”!
Hm…Nytt konsept? Neida… Det er fremdeles “kjole-fredag” som gjelder. Men av og til er det fredag på onsdag, så da tar jeg kjoledagen da! Også!

Jepp…I dag er det torsdag-lørdag som du kanskje forstår 😀 Jeg avspaserer torsdag og fredag, tar meg en lang-helg. Har vært utrolig sliten i det siste. Det er krevende å skulle “holde koken” med undervisning og morsomme opplegg, i tillegg til store “bunker” med kontorarbeid.. uke etter uke…midt i en pandemi. Alt er digitalt, og krever en helt annen intensitet og et helt annet fokus enn når undervisningen er fysisk. 

Så…om skuldrene har vært høye og kravene til meg selv har vært høye FØR, så skal jeg love deg at skuldrene er enda høyere nå. Som tidligere sagt: Jeg trives veldig godt på jobb nå, og jeg får til ting jeg ikke har klart før. En god følelse. Men det har krevd MAKS av meg. Så derfor…. Helt gåen nå altså. Derfor noen dager fri. 

Men jeg var altså ikke mer sliten i går enn at jeg kunne leke litt modell på morgenkvisten, iført onsdags-kjolen. 😉 Dagen ble feiret som dager FØR fridager bør: med kjole og snop (les: IS). 

 

I dag skal jeg gå tur med en god venninne <3

Og jeg skal også kose meg med søsters et par dager. Lade batterier, gå tur i skog og ved sjø, leke med rottene mine. Ja…alt sånn som en liten mini-ferie bør inneholde. 

 

Ha en strålende dag! 

 

#fri #onsdag #Kjole

23 kommentarer

Siste innlegg