NÅ blir det moro nå!!

 

Du som har kjent meg en stund her inne har kanskje fått med deg at jeg har jobbet med ungdomsskolen mesteparten av tiden som lærer? Nå er det sånn at jeg har blitt plassert i barneskolen, og skal ha 1.-2.-klasse en stund framover. 

Jeg er jo ikke akkurat fantasi-løs, og har som du vet to gode medhjelpere som heter Salt og Pepper HER på bloggen. De skal nok få kjørt seg litt i tiden framover med småttisene på jobben også 😀 Gjett om det skal bli moro da!

Det er jo vanlig å starte litt etter sommeren med å høre om sommerferie og andre sommergreier. MIN sommerferie kan jo sikkert bli kjedelig for dem, men Salt og Peppers kan jo bli moro!

Og muligens for DEG også 😉 

 

 

Noen smakebiter fra fjorårets… Så får vi se hva som dukker opp her etterhvert av årets 😉 Litt har de jo allerede vært med på. Og for sånne rottentotter er jo ikke sommeren over ennå heller..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#sommerferie #undervisning #saltogpepper #tøydyr

9 kommentarer
  1. Nyt siste rest av sommerferien, og lykke til med skolestart! Du er ei dame som tåler utfordringee, men blir nok litt overgang med en haug småttiser som skal lære seg å gå på skole 😀😉

  2. Det blir en morsom utfordring for deg både som lærer. Bra du har Salt og Pepper som kan hjelpe til av og til.

  3. Så koselig å ha 1-2 klasse, og det er jo såå søte. Herlige bilder av salt og pepper, og morsomt med den rosa oppblåsbare badeleken. Salt og pepper blir nok populære på barneskolen ja:-)

  4. Det der må bare bli knallbra 😀 Spennende med endring av aldersnivå 🙂 Masse lykke til. Ikke rukket noe omtrent med bloggen i dag. Vært hel dag i Bodø, en god del sånn helserelaterte greier 😛

  5. Salt og Pepper er jo bare helt fantastiske, det skal bli moro å følge med på. Lykke til med barne trinnet, det kan bli spennende… Kreditt til deg for salt og pepper, fineste rottene jeg vet om ❤ smilte godt av bildene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg