Når du tror du skal “drukne”..

 

 

 

“Man må aldri slutte å prøve, for det er i slike stunder, når man tror man skal drukne, at man plutselig lærer å svømme” ( Sitat: Frodith)

Ja, er det ikke slik livet er innimellom da?
Man står der og “trår vannet”, prøver seg kanskje på noen febrilske “svømmetak”, mens det føles som oppgavene og livet generelt stiger som vannet ved flo sjø…
Da gjelder det å ikke gi seg! Febrilske “svømmetak” funker en stund. Det er også mulig å be folk om hjelp. Folk liker bedre å være “badevakter” og “svømmeinstruktører” enn du tror. Det er godt å hjelpe andre. Etter gjentatte øvelser i “vannet” der…eller i livet om du vil, så lærer man seg etter hvert å “svømme”. Man lærer seg LIVET..

 

Gi aldri opp! 🙂

 

 

(En liten reprise på et ordtak jeg laget for noen år siden)

 

#ordtak #livet

11 kommentarer
  1. Ja, man lærer etter hvert. Jeg så et tv-program her om dagen der en hjort svømte over ei stri elv, så kom den stakkars lille kalven. Den hadde jo aldri svømt før? Modig gikk den bare ut i vannet og fortsatte liksom å gå i vannet. Trygg på at mamma sto på andre siden og ventet.
   Det morsomme er at om vi mennesker gjør det samme, uten redsel, svømmer som en hund, så klarer vi oss godt. En av mine nevøer dundret ut i et basseng da han var under to år, men han kavet seg fram med et smil. Etter det klarte vi ikke å holde han unna vann. Han svømte som en fisk etter bare noen ganger. Ikke sånne svømmetak som oss, men som en hund!!!!

  2. Så bra bilde på hvordan livet er! Man må aldri gi opp, og de fleste er bare glade for å kunne være til hjelp! 🙂

  3. Fint bilde på fenomenet. Det går an å holde seg flytende ved å trå vannet ei stund. Dessuten finnes det jo nesten alltid noen som har vært gjennom den fasen. Da kan de veilede, så en kommer i gang med ordentlige svømmetak!😊Mestringsfølelse(etter en periode med kaving og frustrasjon på litt for dypt vann) DET er deilig!😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg