Når “fremmede” folk bryr seg

 

 

Tenk så viktig det er her i verden at vi bryr oss om hverandre. Tenk hvor mye det kan bety med et smil i forbifartene fra noen du ikke kjenner… Hvor mye det kan bety med et stryk på skulderen av noen du kjenner.. Hvor mye det kan bety når man faktisk bare SER folk, og viser det.

 

 

Jeg har kjent veldig på dette den siste tiden, etter at mamma døde. Hvor godt det kjennes at folk bryr seg. Bryr seg OM meg. At folk jeg kjenner sender sms-er og hører hvordan det går, hver dag. At folk stiller opp på ulike måter, fordi folk er forskjellige. At “fremmede” folk, som f eks bloggvenner  jeg aldri har møtt, sender meg mail og meldinger på Messenger, fordi de vil gi klemmer eller annet. Det er skikkelig godt!

 

 

 

 

I dag var det EKSTRA hyggelig, for jeg fikk noe i posten, av en bloggvenn jeg kjenner litt etterhvert, men aldri har møtt. Samme flotte jenta la igjen en overraskelse til meg på Bergen togstasjon,  når jeg kom til Bergen med tog i sommer:

Vestfroken.blogg.no

 

 

 

Det varmet langt inn i hjerterota. At en som ikke kjenner meg gir meg en sånn koselig oppmerksomhet. Viser omsorg. Jeg ble superglad!

 

 

Først EN konvolutt….. og inni den lå …..

 

 

….en liten søt konvolutt. til…

 

 

Og inni der lå et veldig koselig kort, og disse fine jule-øredobbene. Jeg gleder meg til å bruke dem. Får nok se noe bilder med dem PÅ snart 🙂

 

Tusen takk, skjønne Vestfrøken, fordi du har tenkt på meg i disse dagene <3 Du gledet meg skikkelig <3

Klem

 

 

#gave #omsorg

26 kommentarer

Siste innlegg