Neglsprett rett og slett

Oslo er kald!
Bikkjekald!
Ja-da…vet det er kaldere andre steder, sånn temperaturmessig…Men det er kun i Oslo man får neglsprett når det er -6 grader ute. Så da kan du tenke deg selv.

 

Klarte så vidt en liten tur på slutten av dagen i dag. Fortet meg ned til elva. Så flere fine motiver av kulda egentlig, men orket ikke å ha vottene av lenge nok til å få tatt bildet… 😀

 

 

 

 

 

Fint i skumringstimen ved Akerselva 🙂 

 

 

 

#kulde #neglsprett #akerselva

8 kommentarer
  1. Det er kaldt i Oslo og salget av kakao går unna. Men det er kaldt mange steder men man har overlevd slike perioder før så dette går greit. Skaffa en solid stilongs nylig og det var på sin plass. Fine bilder fra en fin tur – man må nesten ut tross kaldt vær. Men i morgen er det en dag nærmere sol og sommer – husk det. Ha en fin dag.

  2. Ja, kulda biter i Oslo og føles kaldere enn den vises pga. rå luft m.m. Fine bilder fra Akerselva, – kjenner meg igjen fra jeg gikk der for litt over ett år siden. 🙂 Mens det var -19 igår så er det ca -11 idag pga. overskyet og snø. Godt det ble litt mildere! 🙂

  3. Ja, det er nydelige bilder! Kaldt er det her også ved sjøen! Ikke så kaldt i temp, men det føles mye kaldere. Gått tur 2 nå jeg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg