Noen problemer derimot…

 

….må løses..

Du som har tittet innom i dag tidlig fikk med deg at jeg mener noen problemer burde “skrotes”. Altså: jeg tenker at vi av og til bruker for mye tid på å bekymre oss for ting som ikke ER problemer. Eller burde være det. Vi lar tankekjør få for mye plass, kverne i vei, plage oss til vi sitter der i mørket. Ikke bra!

I går kunne lett blitt en sånn dag. 
Jeg har slitt med dårlig syn i det siste. Blitt verre i løpet av corona-perioden, med hjemmekontor og hvor alt har handlet om stirring på skjerm dagen lang… Vel…jeg er jo tilbake på fysisk jobb for lenge siden, men problemene har fortsatt de. Og de siste ukene har jeg følt på en slags tåkesyn også. Jeg har mye floaters (“fluer” i synsfeltet) og de har liksom overtatt helt til tider. Ikke mye annet å se. 

 

 

 

I går var jeg litt “down”. Synes dette med synet ikke var NOE gøy. Føltes som alt var “blury”, altså tåkete. Både med og uten briller. Kunne lett satt meg ned og BARE tenkt på det. Altså gitt det FOR mye plass (les morgeninnlegget) Men for å slippe å gå å gruble for mye løp jeg rett til optikeren etter jeg kom fra søsters. Resultatet: Hun fant ikke noe galt. Så det er altså ikke noe FARLIG. Og bare DET gjorde meg lettet. Jeg kjøpte meg 3 par nye briller. En slags “leie-avtale” eller abonnement. Litt sterkere glass. Synet er jo fremdeles litt tåkete. Men føles som det slapp LITT når hun ikke kunne finne noe feil. Jeg kjøpte øyedråper for tørre øyne, og kjentes ut som det hjalp litt. Tørre øyne lager også tåke.

Regner med det går seg til. Jeg skal i alle fall ikke tenke for mye på det, blir ikke noe bedre av det 😉

 

 

 

#tankekjør #mentaljobbing

9 kommentarer
    1. Skjønner godt at du syntes det var ubehagelig og litt skremmende. Bra du fikk sjekket.😊 Jeg merker at jeg får tåkesyn hvis jeg sitter mye med nesa i mobilen eller pc – skjermen. Det er ikke sunt.

    2. Godt du fikk sjekka det, og så slapp du å bekymre deg mer om det! 👍 Øyedråper renser og fukter øynene, så håper det hjelper. 🥰

    3. Det var lurt å sjekke det ihvertfall. Kan jo hende at øynene bare er slitne etter mye glaning på pc. Når det er jobben, så er jo ikke det så rart. Jeg kan skylde på ME’n jeg, de dagene det er sånn her. 😉

      God bedring til øya, og du har så rett, det hjelper ikke med tankekjør eller bekymring heller. Klem <3

    4. Du har så rett. Jeg plages også med mye tåkesyn. Øyenlegen sa at jeg har tørre øyne og smerten er på grunn av fibromyalgi.
      Så jeg prøver å leve med det. Det hjelper ikke heller å bekymre seg for mye.
      Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg