Så var hun ENDELIG her igjen!

 

Etter å ha ventet en hel høst så var tvillingen min endelig på plass i byen igjen! 

JEG hadde hatt noen timer som “grønn-nisse” på avdelingsmøte på jobb. HUN hadde hatt noen timer på toget fra Bergen. Men ENDELIG var det tid for å få noen timer sammen igjen, før hun setter snuten mot Bergen igjen. 

 

 

 

Planen var en middag sammen første kvelden. Og jeg har snakket SÅ mye om Memphis, at Kjersti måtte få prøve den fine atmosfæren og den deilige maten der. Eieren tok i mot oss som vanlig, med koselig prat. 

Deilig var det. Rett og slett deilig…å få noen timer med Kjersti på en helt alminnelig mandag. I dag er det tirsdag, og jeg MÅ på jobb. Men ettermiddagen har vi sammen. Og onsdag avspaserer jeg rett og slett, for at vi skal få litt skikkelig med tid. 

Kjersti hadde med en liten førjulsgave til meg i går. Hun vet jo jeg elsker gaver. Og FOR EN GAVE!! Den skal jeg love gikk ned på høykant. Brente mandler til Hr Frodith. Og trøfler og fudge(tror jeg) til meg. Det var SÅ godt!! Jeg proppet i meg nesten alt i løpet av en liten halvtime. Søtt og salt og bare himmelen i en liten bit. Jeg MÅTTE jo ha flere….og flere…. og flere… Ble ikke kvalm en gang 😀

 

 

Da er jeg klar for en ny kveld. Først har jeg jobbet litt, og så nytt treff med Kjersti! Og så kommer Karidansen også 🙂 

 

 

#vennskap #bergensbesøk #bloggvenn

 

8 kommentarer

Siste innlegg