Sau i solnedgang

 

 

 

De fleste kjenner til begrepet “Elg i solnedgang”-kunst. Den litt harry, billige kunsten (jada, folkelig), som ALLE hadde råd til i tidligere tider. Massetrykket og nærmest mulig å kjøpe i rammebutikkene i sin tid.

Hvis man kjøpte de i fullt alvor var man ganske så “harry”. Hvis man anskaffet disse bildene, med en litt ironisk og ertende tone, var man liksom kunstkjenner og høykulturell…

Hva så når man  skaffer seg bilder av “sau i solnedgang”, med glimt i øyet. Ja, i mitt altså, ikke sauens….DA er man vel høykulturell? Ha-ha…

 

 

Disse sauene sto så pent og pyntelig midt på et jorde, da vi var ute på kveldstur. Pent plassert mens solen gikk ned bak trærne.
Vi gikk bort til gjerde. Da kom de stormende…

 

 

Flere og flere…og til slutt alle sammen….

 

 

Og de var MAAAANGE…
Og du vet det er noe med det der med maaaange av at slag?!! Blir litt skummelt liksom…der det kom lløpende…Jada, vet det var gjerde der, og at de ikke er rovdyr liksom…Men likevel… Når de står sånn og stirrer på en…. 😉

 

 

 

11 kommentarer
  1. Koselig bilde og artige de med svarte ansikter! 🙂 Vi leier bort noe jord til noen som har sau, og nå går de på beite der, – moro når vi går inn til de for da kommer de løpende. De er vant til å få kraftfôr, og blir nok skuffet når ikke vi har med noe til de. På tur i skogen har jeg møtt på søyer som tramper i bakken, og det er ikke fullt så koselig….

  2. Pene bilder. Fårikål er godt men de er fine dyr. Og sauer er ålreite dyr uansett om de er svenske eller norske. Håper du fikk sove godt uten at du måtte telle sauer først. Har alt vært på sykkeltur ca 1 time, nå venter Hellashytta på meg så blir det en tur til Hokksund i ettermiddag. Ha en fin dag.

  3. Litt skummelt når en flokk sauer kommer springende sånn. Vi har sett mange av dem på turen, og mange små lamunger 🙂
   Herlig å lese innleggene dine, flotte og fargerike bilder av mye artig og fint ☺️❤️

  4. Sau i solnedgang er høy-kultur.
   Og du, sauer er ikke farlige, selv i flokk. At hele flokken kom til gjerde er mer et tegn på at disse forbinder mennesker ved gjerde med kos og mat.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg