Vaniljeogpeppers ville sommer-ferd…. ;-D

Du husker kanskje denne lille damen?….

 …..som gjorde seg klar for en litten sommerturnè? .. De som har kjent meg en stund her inne vet at dette er Vaniljeogpepper. Hun fikk så fryktelig lyst på en ferietur rundt til ulike bloggvenner..Hun gjorde seg klar med briller, hatt og hamburger, øvde seg litt en dag på togreising og annet tur-opplegg (les HER ). Jeg ordnet med billett til forskjellige kanter av landet og posten har vært så grei å ta vare på henne på stasjonene mellom de ulike bloggerne.. Desverre kunne jeg ikke unnvære henne hele høsten., så jeg har ikke gitt henne billett til alle bloggvennene, men hun har fått billett til 11 forskjellige og hittil har hun vært hos 5 forskjellige bloggvenner, og jeg tipper hun er på reise videre snart til neste.. Jeg har mistet oversikten over hvor hun SKAL, har glemt rekkefølgen selv… Men sånn et par ganger i uka, har jeg sett hun dukker opp på bloggene rundt omkring, og viser hvor fint hun har hatt det.. Jeg velger å lage en kort smakebit over hva hun hittil har gjort i ferien sin, så alle bloggvennene mine som ikke kjenner disse andre bloggerne, likevel kan få se LITT av hva hun har bedrevet 😉 (bildene er lånt rundt hos de ulike bloggerne) Det som er litt å merke seg for de som har hatt besøk av henne, er at : Når jeg ser hvor fint Vaniljeogpepper har hatt det rundt om kring, så vet dere hvem som kommer på ferie-turne NESTE GANG? Dere skjønner det, ikke sant? Det er ikke lenge før Frodith banker på døra kanskje 😉

Første besøk var hos Stussli.blogg.no


Her opplevde hun mye kos ute i hagen, blant blomstene…

 
Og inne fikk hun være med Bente og lære litt om søm 😉

Så gikk turen videre til Kjerstisandnes.blogg.no


Dere som kjenner bloggen til Kjersti vet at hun er proff på baking og matlaging. Og her har altså Vaniljeogpepper fått kaste seg over en skål med det hun kalte mislykkede kaker… Eller var det Vaniljeogpepper osm hadde ødelagt dem…?


Vaniljeogpepper fikk seg selvfølgelig en fin venn i Bonnie 🙂 en mye omtalt hund, som jeg kjenner godt av omtale, men Vaniljen fikk altså treffe både henne og Kjersti før meg 😉 Selv om jeg treffer Kjerrsti om et par uker da..

Fra Kjersti gikk turen videre til Lisbethpedersen.blogg.no


Hos Lisbeth var det mange venner å få. Kaysa, hunden til Lisbeth tok seg godt av Vaniljeogpepper. Men det morsomste var jo at hun møtte en av sitt eget slag. Jammen godt hun hadde pyntet seg så mye før hun dro 😉

Disse var helt klart uadskillelige, og den lille sorte tok fint farvel før hun dro har jeg skjønt 🙂

 

Etter Lisbeth, måtte hun reise en liten bit lenger, og turen  gikk til Wotka.blogg.no: Hanne har tatt en liten bloggpause i sommer, men hun måtte inn med et lite innlegg om dette 😉


Her fikk hun hilse på både den ene og den andre, og hunden Wotka hadde lyst å sette henne litt på plass, og vise hvem som var sjefen… Men alt gikk fint før dagen var over..


Perlevenner til slutt..


Hun var og klatret litt i grillhuset til Hanne.. og fikk snust på litt av hvert….

 


Og hun fikk kost litt med både Gubbelure og HANNE, før hun dro videre til 

Flaggermusvinger. blogg.no


Hos Flaggermusvinger fikk hun en veldig spesiell opplevelse.  Hun ble smuglet i veska til min bloggvenn INN på en Opera!!! Tenk det da 🙂 Hun har sett Carmen, og det har IKKE jeg.. 

Det er ikke lov å knipse bilder på operaen Carmen, men Flaggermusvinger ventet HELT til slutt, og fikk knipset et lite bildebevis som Vaniljen kan skryte av når hun kommer tilbake hit.. For det er jo ikke til å ta feil av, hvem som stikker snuten opp av vesken her..

Takk til alle som har tatt så fint i mot henne SÅ LANGT 🙂
 

30 kommentarer

Siste innlegg