Frodith gjennomfører utfordringer

 

Har du fått med deg at jeg i et innlegg i går har bedt om å få foto-utfordringer jeg kan leke meg med?Jeg har fått inn en del oppgaver allerede, og jeg er i gang med å “tolke” og ta bilder til dem . Du finner dem under her.
Jeg tar gjerne i mot flere utfordringer, det er kjempegøy å holde på.

Under her står oppgaven, sånn omtrentlig som de ble beskrevet i kommentarfeltet i går, og i parentesen hvem som har gitt oppgaven 🙂

Jeg følger ikke rekkefølgen egentlig, men i dag så begynner jeg med den som står øverst. Gitt av Helge, min bloggløse bloggvenn.

 

ET EVENTYR

Helge foreslo her selv f eks Tre bukkene bruse. Og det er det jeg har prøvd på her. Om det er 3 bukker som er på vei over brua her, eller bare 1, får du fantasere litt rundt selv…. Og noe troll var ikke å se oppi skogen der jeg var, så jeg fikk gå HELT til Ullevål-seter for å fete meg opp, uten å ble stanget det minste lille grann…

Jeg måtte klatre høyt, anskaffet meg et skjegg på rappen og jeg mekret i vei slik en ekte geit gjør. Så ingen kan si at jeg ikke “står på” litt for å få tatt disse bildene, selv om selve fotografen i dag var Karidansen. 

Oppdrag utført! 🙂 

 

 

 

 

 

 

Så altså: Har du noen oppgaver til meg, tar jeg gjerne i mot flere! Legger de kjapt til nederst på listen. 

 

 

 

 

 

#utfordring #foto #eventyr #trebukkenbruse #oppgaver

15 kommentarer

Siste innlegg