Vinterlandet på utstilling

 

Ja, for du vet vel at jeg skal ha utstilling med kunstverk  av noen prominente kunstnere om ikke så lenge. Det er så klart nede i “Galleri Frodith” det hele skjer. Og det blir nok i løpet av helgen, eller mandag. Mer informasjon kommer om dette senere. 

Og alle disse flotte kunstnerne har fått beskjed om et tema: Vinterland. Så hvis DU er en som har lyst å havne på utstillingen i “Galleri Frodith” så må du melde deg på Vinterland.

Så hva er “Vinterland”?
Jo det er  min vinterutfordring. Hvis du vil se hvem som er med, og se hvordan de tolker utfordringen så finner du tolkningene av de ulike oppgavene  inne på deres blogger. Derfor har jeg laget en liten liste med linker inn til dem

Koselig at SÅ mange vil bli med, og det er plass til flere om dere vil. Jeg legger ut liste med linker på de som er med, hver dag, så kan dere titte innom hverandre. 

Hvis du trykker deg inn på linkene OVER,  så kommer du til selve utfordringen min og hva du må gjøre om du vil være med.

 

Trykker du på linkene UNDER så kommer du til de som er med, og som har gått løs på utfordringen. De har tolket forskjellige oppgaver, og dere finner masse spennende å se på og å lese.
Er det noen som føler seg glemt fra listen, så gi meg beskjed. Det er ikke så lett  å ha full kontroll nå som dere ikke kommer opp i noen feed lenger å vite hvem som er med.

 

Fruensvilje.blogg.no
Kjerringtanker.blogg.no
Utifriluft.blogg.no
Monairens.blogg.no
Minmatgaleverden.no
orkidedatter.wordpress.com
Skogenssoenn.wordpress.com
Dedicat.blogg.no
Etdiktomdagen.blogg.no
Pittbulljedda.blogg.no
Bikerpus.blogg.no
Pensjonistgunna.blogg.no
Naturogfhoto.blogg.no
Evaswindow.blogg.no
veronicarona.blogg.no
Annebe.blogg.no
hverdagenformeg.blogg.no
toivosdatter.blogg.no
natheless.blogg.no
stavangerinmyheart.blogg.no
midtlivskrise.blogg.no
Vestfroken.blogg.no
Deveny.no
Ceciliethereseblog.wordpress.com
Baresteinar.blogg.no

 

Her er utfordrings-listen, som skal tolkes med et bilde pr dag.

 

 

 

Se resten om utfordringen HER
Og scroll litt opp og ned på bloggen min, så finner du MINE tolkninger 🙂

Til slutt fyker jeg altså rundt og “stjæler” bilder, som havner i en felles-utstilling i mitt “Galleri Frodith”. Så hvis du hører noen som tasser rundt på bloggen din, bli ikke redd. Det er bare meg som rapper bilder 😉

 


#utfordring #foto #vinter

3 kommentarer
    1. Nå har jeg kikket gjennom og kommentert de fleste her. 🙂 Så mange du har fått med deg! Gøy. Jeg får ikke kommentert wordpress-bloggene. Har hatt en blogg registrert her tidligere, som jeg har sletta, og nå får jeg bare opp at innlogginga ikke blir godkjent. Irriterende.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg